Verzending van de kits

Afhankelijk van de wensen en eisen

Wij werken dagelijks samen met diverse (post)verzenders om de door ons samengestelde kits te verzenden. Dit kan uit naam van onze opdrachtgevers rechtstreeks naar de deelnemer, maar ook naar de opdrachtgever die vervolgens zelf distribueert.

Afhankelijk van de wensen en eisen kunnen kits op diverse manieren verpakt worden. Bijvoorbeeld individuele kits in een innovatieve envelop, maar ook op volgorde gebundeld, verpakt in omdozen of met palletzendingen.

Wij zijn aangesloten op bestaande systemen van postverzenders en kunnen alle aspecten van de verzending voor u regelen. Van aanmelden en sorteren tot en met het traceren en volgen van zendingen. Ook gegevens van verstuurde zendingen en andere historische data kunnen opgeslagen worden in onze systemen. De gegevens koppelen wij real time of in rapportages terug.

Aanpassen van de zending

Bij een aantal verzenders is het door de eindgebruiker aanpassen van zendingen mogelijk. Denk aan het kiezen voor een ander aflevermoment of levering bij een servicepunt. Wij kunnen deze systemen integreren in de totaaloplossing en zo de beste service aan de deelnemer bieden. Mocht het pakket niet bezorgbaar te zijn, dan kunnen wij als retouradres dienen. Afhankelijk van de reden wordt er contact opgenomen met de deelnemer, postverzender of opdrachtgever. Een eventuele nieuwe zending wordt vervolgens gepland.

MEER FULFILLMENT

Het proces van verpakken en verzenden

Naast de productie van verschillende verpakkingen hebben wij een jarenlange ervaring in het afvullen, stickeren en …

Retourverpakking voor deelnemers

Vaak worden onze oplossingen ingezet bij zelfafnametesten of thuistesten. Oftewel in eigen omgeving materiaal afnemen en …