Retourverpakking voor deelnemers

Veilig en correct

Vaak worden onze oplossingen ingezet bij zelfafnametesten of thuistesten. Het verzenden van het afgenomen materiaal moet veilig en correct gebeuren.

In het deelnemerspakket zit ook een retourverpakking. Vaak is dit een lekdichte verpakking die in een retourenvelop gedaan dient te worden. Met behulp van een duidelijke instructie verstuurt de deelnemer de retourenvelop naar het laboratorium. Uiteraard kunnen wij de retourzendingen ook verzamelen.

Bij het verzenden van diagnostische monsters spelen verschillende aspecten in de keten een rol; het gebruiksgemak voor de deelnemer en laborant, de kwaliteit van het afgenomen materiaal en veiligheid van bijvoorbeeld postmedewerkers. Onze verzendoplossingen zijn geschikt om op een correcte manier afgenomen biologisch materiaal te verzenden voor analyse. Wij laten deze producten bij een onafhankelijke partij testen op lek- en luchtdichtheid volgens de eisen van bijvoorbeeld Iata en UN3373.

Retoursysteem

Indien gewenst kunnen wij ons Polymed retoursysteem inzetten. Het retour zenden door de deelnemer van een afgenomen monster gebeurt dan in een stevige envelop. Deze envelop is herbruikbaar en kan door ons weer in een nieuw testpakket verzonden worden. Bovendien kunnen wij verschillende designs retourverpakkingen en variabele data zoals retouradressen verwerken in onze assemblage.

MEER FULFILLMENT

Het proces van verpakken en verzenden

Naast de productie van verschillende verpakkingen hebben wij een jarenlange ervaring in het afvullen, stickeren en …

Verzending van de kits

Wij werken dagelijks samen met diverse (post)verzenders om de door ons samengestelde kits te verzenden. Dit kan uit …