Het proces van verpakken en verzenden

Jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten

Naast de productie van verschillende verpakkingen hebben wij veel ervaring in het afvullen, stickeren en assembleren van uiteenlopende producten in diverse verpakkingen.

Ook kunnen wij variabele data printen, couverteren, verzorgen wij mailings en andere direct mail. Wij beschikken zowel over uitgebreide kennis op (medisch) verpakkingsgebied én ervaring in fulfillment. Onze eigen programmeurs creëren software waarbij gebruiksgemak en het minimaliseren van de foutkans belangrijke punten zijn. Onze kennis zetten we in bij verschillende Clinical Trials.
Ieder project is uniek. Wij leveren dan ook maatwerk voor iedere opdracht. In overleg met de opdrachtgever halen wij (automatisch) data binnen. Na een check en eventueel verrijking beginnen wij met variabele dataprinting. Met software en grafische machines in eigen huis kunnen wij snel schakelen. Het assembleren van de zelfafnamekits gebeurt handmatig of machinaal. Na diverse controles worden de kits verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit bewaken

Wij houden de kwaliteit nauwlettend in de gaten en kunnen zo de foutkans minimaliseren. Op diverse punten in het proces controleren wij constant de productie. Dit kan softwarematig, maar ook met andere technieken. Met onze zelf ontwikkelde software kunnen wij de fulfillment aansturen en bewaken wij de kwaliteit. Daarnaast ontwikkelen en bouwen wij in eigen beheer machines en aanpassingen die nodig zijn in het proces. Huidige verpakkingslijnen, inpakmachines, sealstations en dergelijke ontstaan vaak bij ons op de tekentafel.

Continuïteit

Voor ieder project beschikken wij over een continuïteitsplan. Er is onder andere nagedacht over mogelijke uitval, risico’s, back-up, reserveonderdelen en getraind personeel.

MEER FULFILLMENT

Verzending van de kits

Wij werken dagelijks samen met diverse (post)verzenders om de door ons samengestelde kits te verzenden. Dit kan uit naam van onze …

Retourverpakking voor deelnemers

Vaak worden onze oplossingen ingezet bij zelfafnametesten of thuistesten, oftewel in eigen omgeving materiaal afnemen en dit vervolgens …